Північна зірка (2020) всі серії

Мелодрама Північна зірка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, триллер, криминал «Північна зірка (2020)»:

Не навмисне скоївши злочин, головний герой кримінального серіалу Північна зірка (2020) потрапляє під суд. Але замість обіцяних двох років умовного терміну, колишньому співробітникові поліції присуджують 5 років суворого режиму. Кому вигідно підставляти героя, і чому його документи переплутали? Замість в'язниці для колишніх поліцейських, його відправляють на зону до жорстоким вбивцям і злочинцям зі стажем. Тут ментів просто ненавидять, і якщо в такі місця надходить колишній співробітник правоохоронних органів, йому приходить кінець.

Потрапив герой за ґрати внаслідок перестрілки зі злочинцями. Під час затримання, куля поліцейського незрозумілим чином потрапляє до репортера. Та померла ще до приїзду швидкої допомоги, вина відповідно впала на героя. Але керівництво обіцяло вплинути на хід розслідування справи і присудити його до 2 років умовного. Але ситуація виходить з-під контролю, чоловік опиняється серед вбивць і злодіїв у законі. Його тут ненавидять і кожен день намагаються вбити, поліцейському доводиться боротися за право на життя. Але він не падає духом, і навіть серед ворогів намагається дотримуватися закону і ловити злочинців. Тут свої правила, але честь чесного поліцейського ніхто не відміняв.

Серіал Північна зірка (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Північна зірка (2020)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Північна зірка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Північна зірка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Північна зірка (2020)