Злополучна пара (2022) всі серії

Мелодрама Злополучна пара (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022
Країна:
Таиланд
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
82 мин.

Серіал драма, мелодрама «Злополучна пара (2022)»:

У престижну юридичну фірму на випробувальний термін беруть трьох стажистів. Відмінник Нік відрізняється зайвою самовпевненістю та нахабством, а у двох дівчат однакові імена, але одна з них чесна та добра, а друга тільки здається милою і намагається всім догодити.

Кожен із них серйозно налаштований отримати роботу, проте хтось здатний заради місця на підлості, а хтось допомагає іншим на шкоду собі. На чию користь зробить вибір начальство? Хто із молодих людей гідний стати справжнім юристом?

Серіал Злополучна пара (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Злополучна пара (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Злополучна пара (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Злополучна пара (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Злополучна пара (2022)