Майстер тайчі (2022)

Мелодрама Майстер тайчі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 січня 2022
Країна:
Китай
Жанр:
бойовик, фентезі
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

«Майстер тайчі (2022)»:

Разом із приятелем Тяньбо Цзюньбао виховувався в Шаоліньському храмі, де вони вивчали техніку бойового мистецтва. Одного разу Тяньбо мало не вбив однокласника, який хотів обдурити його під час бою. За таку провину друзів виганяють із храму.

Зіткнувшись із навколишнім світом, хлопці починають звикати до звичайного життя і шукати своє місце. Одного разу вони стають свідками, як грабіжники нападають на власника магазину і відбирають у нього всі гроші. Відважна і хоробра дівчина Лі змогла обманним шляхом забрати у банди гроші і повернути їх законному власнику. Злочинці починають полювати за Лі, але Цзюньбау вдається її врятувати і перемогти банду. Побоюючись за власну безпеку, трійця вирішує втекти.

Лю Цзінь подорожує міськими околицями і б'є місцевих жителів. Тяньбо усвідомлює, що починає заздрити Лю і хоче бути на нього схожим. Лі попереджає, що він підступна і безжальна людина, яка заради своєї мети готова піти на багато що.
На ранок Цзюньбао і Тяньбо, скориставшись навичками кунг-фу, заробляють гроші. Помічник Лю спостерігав за боєм і залишився під великим враженням. Він пропонує Тяньбо вступити до лав армії. Цзюньбао відмовляється йти з товаришем і їхні шляхи назавжди розходяться.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Майстер тайчі (2022)