Хороший вигляд (2022)

Мелодрама Хороший вигляд (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022-02-01
Країна:
Китай
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
106 хв.

«Хороший вигляд (2022)»:

Цзін Хао лише 20 років. Хлопець має намір розпочати нове життя, для чого приїжджає до Шеньчженя. Поруч із ним маленька сестричка, в якій він душі не чує. Єдиним засобом заробітку стають випадкові підробітки на автомийці або заправці, ремонт мобільних телефонів. Якось лікарі ставлять сестрі невтішний діагноз. Якщо найближчим часом не зробити операцію, то дівчинка просто помре, не насолодившись життям.

Безкоштовних квот на таке оперативне втручання не існує, потрібно в короткий термін знайти 500 тисяч. Таких грошей хлопчина і в руках ніколи не тримав, що вже говорити про заробіток, який у багато разів менший за цю суму. Цзін Хао не впадає у відчай, а вигадує унікальний план, який дозволить розбагатіти. Чи пов'язаний він із порушенням закону? Молода людина нізащо не віддасть сестру в лапи холодної смерті, вона обов'язково одужає, правда, чи побачить вона потім брата? У містечку, що розвивається, заробити подібну суму легко, головне, не впадати у відчай, а прагнути до поставленої мети будь-яким шляхом. Поступово непоказне рибальське село перетворюється на квітучий мегаполіс, і герої стають цьому свідками.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Хороший вигляд (2022)