Час закохуватися (2022) всі серії

Мелодрама Час закохуватися (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
40 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Час закохуватися (2022)»:

Головна героїня Су Янь Сі погоджується вдаватися з дівчини президента Гу Сі Чена. Він це робить заради хворої бабусі, яка мріє одружити онука, а вона заради сестри-близнята, якій потрібні гроші на лікування.

Проводячи разом багато часу, молоді люди починають краще пізнавати один одного. Поступово сонячна Су Янь Сі зачаровує холодного президента, і він її закохується. Дівчина теж відчуває до хлопця ніжні почуття, але боїться зізнатися у власній брехні, адже наймав не цю дівчину, а її сестру.

Серіал Час закохуватися (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Час закохуватися (2022)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Час закохуватися (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Час закохуватися (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Час закохуватися (2022)