О, моя сонячна ніч (2022) всі серії

Мелодрама О, моя сонячна ніч  (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
2022
Країна:
Таиланд
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
56 мин.

Серіал мелодрама «О, моя сонячна ніч (2022)»:

Кімхан Каннакун дуже талановитий музикант, який вражає всіх своєю грою на віолончелі. Саме через музику він висловлює свої почуття, бо у житті герой досить беземоційний та холодний. Але коли хлопець зустрічає молодого та недосвідченого Сана, щось починає змінюватись, адже той настільки відкритий і добрий, що навіть у Кімхана Каннакуна розморожує серце.

Сан пристрасно мріє потрапити до групи, в якій грає і герой, проте не всім дано здібності та можливості. Але все ж хлопець не втрачає віри в дива, адже у нього залишилося не так багато часу серце хлопця невиліковно боляче.

Серіал О, моя сонячна ніч (2022) 1, 2, 3, 4, 5 серія дивитися онлайн всі серії підрят 5 серий

Дивитися серіал «О, моя сонячна ніч (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал О, моя сонячна ніч (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися О, моя сонячна ніч (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » О, моя сонячна ніч (2022)