Будь моєю принцесою (2022) всі серії

Мелодрама Будь моєю принцесою (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
романтика, фентезі
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

Серіал романтика, фентезі «Будь моєю принцесою (2022)»:

Му Тінь Чжоу – холодний і гордовитий хлопець, але дуже гарний та популярний актор. У нього багато шанувальників і зовсім скоро він закінчить зніматися в новій дорімі, на яку багато дівчат чекають з нетерпінням, адже там розіграють сумну історію кохання між принцесою та наставником династії Мін.

Все пішло не за сценарієм, коли через аварію молодий актор позбавляється пам'яті. Тепер він остаточно вжився в роль, насправді вважавши себе великим наставником. Він прагне захищати свою принцесу, яка починає актрису Мін Вей, до якої раніше відчував симпатію. Після недовгих роздумів дівчина вирішує допомогти неприватному хлопцю повернути пам'ять, а для цього їй необхідно підіграти!

Серіал Будь моєю принцесою (2022) 1 - 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серій

Дивитися серіал «Будь моєю принцесою (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Будь моєю принцесою (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будь моєю принцесою (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Будь моєю принцесою (2022)