За межами пам'яті (2022)

Мелодрама За межами пам'яті (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
6 жовтня 2022
Країна:
Корея Південна
Жанр:
драма, фантастика
Режисер:
Тривалість:
30 мин.

«За межами пам'яті (2022)»:

Дже Хен працював кореспондентом у місцевому журналі. У нього була кохана дружина і незабаром у пари мав народитися первісток. Майбутні батьки з нетерпінням чекали появи на світ дитини і з усією відповідальністю готувалися до цієї події. Несподівано у Сайрен діагностували смертельну хворобу. Лікування не принесло результату, і вона померла. Минали роки, але Дже Хан так і не зміг змиритися з болем втрати. Він продовжував жити минулим і не хотів сприймати сьогодення. Він став замкнутим і намагався вести відокремлений спосіб життя.

Несподівано Дже Хен отримує дивне повідомлення від покійної дружини. Він не міг повірити в те, що відбувається, не розуміючи, як таке може бути. Він вирішує проігнорувати послання, вважаючи, що хтось вирішив над ним пожартувати. Однак на превеликий подив, через кілька днів він знову отримує повідомлення. Жінка просила чоловіка прийти до одного місця, де він зможе її побачити.

Дже Хену здалося, що він збожеволів, але цікавість взяла гору і після недовгих роздумів він захотів вирушити в зазначене місце. Сайрен померла від раку, але перед смертю вона підписала договір на евтаназію. Після цього вона уклала таємничий контракт, який давав їй можливість зустрітися з чоловіком.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » За межами пам'яті (2022)