Наїзник у масці Гітс (2022)

Мелодрама Наїзник у масці Гітс (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
4 вересня 2022
Країна:
Японія
Жанр:
фантастика, фентезі, бойовик, драма, комедія, пригоди
Тривалість:
25 хв.

«Наїзник у масці Гітс (2022)»:

Комп'ютерна відеогра "Desire Grand Prix" була побудована на реалістичних умовах на виживання. Головним завданням для гравців було здобути перемогу за всяку ціну і захистити рідне місто від небезпеки, що насувається. Люди готувалися до бою з могутнім віртуальним персонажем Джамято. Він хотів знищити людство і стати єдиним, хто міг би керувати Планетою. Кожен гравець повинен дотримуватися єдиного правила - продовжувати битву до самої смерті. Переможець отримує високу нагороду і набуває можливості змінити навколишній світ, зробивши його ідеальним.

Ейсу Укіє вдалося здобути перемогу в грі. Пройшовши всі випробування, він став справжнім героєм. Однак попри це, таємничий гравець не скористався своїм правом і не став змінювати світ. Він вирішив, що йому буде достатньо популярності.

Минув час, хлопець вирішив, що тепер йому необхідно виправити минулі помилки і битися з найсильнішим суперником Мічінагі Адзума. У минулій грі він був єдиним, хто вижив, і зараз готовий знову ризикнути. Незабаром до нього приєднується студент престижного університету Сакурай Кейв і чоловік, який був широко відомий у соціальних мережах - Неон Курама. Новий сезон стартував, але хто зможе внести свої корективи залишається під великим питанням.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Наїзник у масці Гітс (2022)