Цей хлопець не милий (2021)

Мелодрама Цей хлопець не милий (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
2022

«Цей хлопець не милий (2021)»:

Гу Жун Ян виховувався в забезпеченій родині. Його батьки були впливовими людьми в місті, а він був єдиним спадкоємцем величезної корпорації. Незважаючи на це, хлопець не хотів керувати компанією і завжди мріяв усього досягти в житті самостійно. Коли його дідусь вирішив відійти від справ і віддати кермо влади в руки онука, то він тікає з дому. Родичі не хотіли миритися з таким рішенням і наймають людей, які починають полювати на Гу Жун Яна.

Намагаючись втекти від погоні, молодий чоловік випадково стикається з Су Цзін Цзін. Вона була маленькою і тендітною дівчиною, але незважаючи на це, вона майстерно володіла бойовим мистецтвом. Дізнавшись, що вона має серйозні матеріальні проблеми, Гу Жу Ян пропонує їй вигідну угоду: вона стане його охоронцем, а за це він добре їй заплатить. Не бачачи іншого способу виправити скрутне становище, Цзин погоджується. Їй не подобався розпещений і егоїстичний Гу Жу Ян, але, щоб забезпечити його безпеку, Цзін доводиться запропонувати йому пожити в її будинку. Несподівано двоє людей, абсолютно з різних світів, починають відчувати, що між ними з'являється симпатія, яка незабаром переростає в справжнє і міцне кохання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Цей хлопець не милий (2021)