Монетна пральня Мінато (2022) всі серії

Мелодрама Монетна пральня Мінато (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
драма, мелодрама
У ролях актори:
Тривалість:
26 мин.

Серіал драма, мелодрама «Монетна пральня Мінато (2022)»:

Пральня самообслуговування Мінато Седзі є найпопулярнішим та найулюбленішим місцем в окрузі. Головний герой Акіра Мінато довгий час працював на жахливо виснажливій роботі, поки не звільнився через проблеми зі здоров'ям. В цей же час його дідусь вирішив відійти від справ і передав пральню Акірі.

Робота йшла повним ходом, і юнак справлявся зі своїми обов'язками. Але одного разу в його пральню зайшов милий хлопець на ім'я Сінтаро Кацукі і його життя змінилося.

Серіал Монетна пральня Мінато (2022) 1 - 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Монетна пральня Мінато (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Монетна пральня Мінато (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Монетна пральня Мінато (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Монетна пральня Мінато (2022)