Блакитне полум'я (2022) всі серії

Мелодрама Блакитне полум'я (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
33 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Блакитне полум'я (2022)»:

Головний герой Лі Січен, який працював звичайним кур'єром, надихається професією пожежника після інциденту у закусочній. Він влаштовується працювати в пожежну охорону і його ідеальний образ руйнується, після безлічі набутих проблем.

Пройшовши велику кількість випробувань та ситуацій, які ставлять його між життям і смертю, головний герой стає найкращим спецслужбовцем. А також крім успіхів у роботі, він набуває хороших друзів та наставників.

Серіал Блакитне полум'я (2022) 1 - 30, 31, 32, 33 серія дивитися онлайн всі серії підрят 33 серии

Дивитися серіал «Блакитне полум'я (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Блакитне полум'я (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Блакитне полум'я (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Блакитне полум'я (2022)