Доганяй, мій принц (2023)

Мелодрама Доганяй, мій принц (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Доганяй, мій принц (2023)»:

Виконайте завдання, або ніколи не зможете вирватися з ігрового простору "Отоме ігрова стратегічна подорож", - так треба було б великими літерами написати в інструкції до гри, тоді Лу Жаньжань не потрапила б у неприємності. Однак стажист у студії відомого геймдизайнера Ван Ченьї не повинен ставити багато запитань і вередувати.

Завдання героїні випробувати сповнений мрій та уяви світ на власному комп'ютері, щоб виявити недоліки сюжету та спілкування між неігровими персонажами. Інтерн обирає персонаж на ім'я Лу Женцьзя і занурюється у всесвіт Отоме. Дівчині безумовно подобається цей світ, особливо фішка, що пізніші NPC можуть придумувати свої ходи. Програма написана генієм, тож гравці не залишаться розчарованими. Однак незабаром Лу Жаньжань розуміє, що зобов'язана виконувати химерні та дивні завдання, якщо хоче повернутися в реальність. Ван Ченьї постарався на славу, зробивши так, що гравців не можна витягнути з комп'ютерного крісла, якщо вони цього не хочуть.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Доганяй, мій принц (2023)