Наїзник у масці Ревайс: Таємниця (2022)

Мелодрама Наїзник у масці Ревайс: Таємниця (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
30 січня 2022
Країна:
Японія
Жанр:
бойовик
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Наїзник у масці Ревайс: Таємниця (2022)»:

Мерці - таємна організація, члени якої протягом десятків років поклонялися демонам. За допомогою стародавніх ритуалів і могутніх істот "Вістампів" можливо перетворювати людей на демонів. Поступово ситуація у світі почала маняться. З кожним днем монстрів ставало все більше, і вони хотіли поневолити всю планету. Людям було важко справлятися з кровожерливими істотами і людство опинилося на межі вимирання.

Іккі Ігараші мав надздібності. Разом із командою однодумців, він стояв на боці добра. Вони використовував свій дар, щоб боротися з демонічною силою. Герої отримують свої здібності від суперкостюмів, які наділяють їх магією і можливістю перетворюватися на гібриди. У боротьбі з монстрами, хлопці використовують магічні пристрої та високотехнологічну зброю.

Несподівано сім'я Іккі Ігаширі опинилася у смертельній небезпеці. Хлопець був готовий піти на багато що, щоб врятувати близьких людей. Для цього йому необхідно битися з "Мерцями". Не так давно він знайшов контакт із демоном Вайсом. Він перебував у тілі Іккі і надавав йому всіляку підтримку. Напарники завжди намагалися діяти спільно. Тепер вони мають намір разом перетворитися на дух Камен Райдерів, який допоможе здобути перемогу над "Мерцями".

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Наїзник у масці Ревайс: Таємниця (2022)