Важка любовна місія (2022)

Мелодрама Важка любовна місія (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Таїланд
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
27 хв.

«Важка любовна місія (2022)»:

Іноді люди отримують на роботі досить складні доручення, які виконати дуже важко. У деяких ситуаціях начальники дуже багато хоч від своїх підлеглих, і все це призводить до досить сумних наслідків. У центрі представленого сюжету опиняються молоді та енергійні люди на ім'я Йоші та Ампе, яким їх начальник дав важливе та відповідальне доручення. Справа все в тому, що головним героям необхідно було взяти в інтерв'ю у відомої та знаменитої людини на ім'я Паттере. Зробити це було непросто, тим більше, що для виконання поставленого завдання необхідно було вирушити на острівець під назвою Самет.

Яким же було здивування Йоші, коли йому запропонували стати особистим менеджером знаменитості. Він не уявляв навіть у своїх мріях, що йому вдасться так швидко просунутися кар'єрними сходами. Йому треба було стежити за тим, щоб Віві не з'являлася поряд з Паттером, оскільки зайві чутки про їхні стосунки нікому не були потрібні. Як же розвиватимуться події у дарамі? Щоб досягти поставленої мети, головного героя необхідно буде впоратися з цілою низкою місій.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Важка любовна місія (2022)