Через океан, щоб побачити тебе (2017)

Мелодрама Через океан, щоб побачити тебе (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
44 серії
Премєра:
2017
Країна:
Китай
Жанр:
романтика, комедія, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Через океан, щоб побачити тебе (2017)»:

Дивіться китайську дораму "Через океан, щоб побачити тебе" (2017) онлайн з російським озвученням і ви побачите історію дівчини на ім'я Су Ман, яка пережила розлучення і вирішила почати своє життя з чистого аркуша.

Су Ман жила і працювала в Англії. Її чоловік Чен Цзя Мін був безплідний - довгий час вони намагалися завести дитину, але у них нічого не виходило. Дійшло до того, що мати Цзя Мін примусила її до штучного запліднення в таємниці від чоловіка. Нічого доброго з цього не вийшло, тому що чоловік дізнався про своє безпліддя. Вони посварилися і Цзя Мін подав на розлучення. Су Ман зібрала речі і покинула Англію.

Вона працювала в туристичній компанії і була на хорошому рахунку. Дівчина вирішила повернутися до Китаю і начальниця перевела її в одну з філій. Вона була призначена начальником відділу туризму. Колишній керівник був звільнений за хабарі і тепер Су Ман зайняла його місце. У цьому відділі працював хлопець на ім'я Чжен Чу - дуже чесний співробітник. Його чесність і дотримання своїх принципів ніяк не давали йому просунутися кар'єрними сходами і тому його кинула кохана дівчина. Вони були знайомі з коледжу і весь цей час Шань Шань чекала, коли він підніметься по службі. Але час минав, але нічого не змінювалося і в один прекрасний вечір вони розлучилися.

У перший же робочий день Су Ман нарекли прізвиськом "Чорна павучиха" - співробітники були не раді такій начальниці. Вона була дуже сувора, вимоглива і не терпіла ліні. Підлеглі стали говорити за її спиною неприємні речі, зокрема ті, що зачіпають її минуле. Типу вона заслужила, що її вигнав чоловік. Звичайно ж, Су Ман з цього приводу сильно переживала. Але незабаром до неї на допомогу приходить один із підлеглих, який не подобався їй більше за всіх інших. Його ім'я - Чжен Чу. Той самий хлопчина, якого нещодавно кинула дівчина.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Через океан, щоб побачити тебе (2017)