Хочу прибити того, кого кохаю (2023)

Мелодрама Хочу прибити того, кого кохаю (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
23 мин.

«Хочу прибити того, кого кохаю (2023)»:

Шитара Коїчі (Фудзігая Тайсуке) - першокласний розробник продуктів для великого виробника напоїв. У нього гарна дружина, яка відмінно готує, але була звільнена через конфлікт із начальством. Одного разу дружина Коїті, залишивши документи про розлучення, зникає. Він вирішує піти зі своєї компанії, де працював менеджером у пансіоні в стилі ретро під назвою "Гінсейсоу". Шитара, людина, яка відразу, втративши роботу, будинок і дружину, залишила своє елітне життя. Його нове "місце роботи" - пансіонат. Під одним дахом збочене кохання починається з найстрашнішої зустрічі з однією з мешканок пансіонату, Нісідзіму Іцуку.

Нісідзіма Іцука (Секімідзу Нагіса) - працьовита жінка, що працює в компанії з виробництва веб-сайтів, але вона стала неробою після переїзду до "Гінсейсоу", що надає всі страви та знаходиться за кілька хвилин ходьби від її компанії.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Хочу прибити того, кого кохаю (2023)