Ласкаво просимо в Самдалрі (2023)

Мелодрама Ласкаво просимо в Самдалрі (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2 грудня 2023
Країна:
Корея Південна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ласкаво просимо в Самдалрі (2023)»:

Чо Ен Пхіль (Джі Чан Ук) працює синоптиком на острові Чеджу, в містечку Самдалрі. Втративши матір, в юному віці, яка була хеньо і загинула через помилковий прогноз погоди, він вирішує стати синоптиком і захищати жителів рідного міста. Через небажання допускати неточності в прогнозах, він має репутацію впертюха і скандаліста, що завдає неприємностей начальству.

Йон Пхіль любить рідне місто і людей, що живуть там.

Чо Сам Даль (Шин Хе Сон) - подруга дитинства Чо Йон Пхіль, з якою вони були нерозлий вода, але дівчина завжди прагнула вирватися з їхнього маленького містечка. У гонитві за своєю мрією, вона багато років тому переїхала до Сеула, змінила ім'я на Чо Ин Хе і наполегливо працювала в індустрії фешн-фотографії як асистент. У той момент, коли вона нарешті домоглася успіху, через непередбачувану ситуацію руйнується все, над чим вона так наполегливо працювала всі ці роки, і Ин Хе змушена повернутися в рідне місто.

Знову опинившись у Самдалрі, де люди пам'ятають її як Сам Даль, вона зустрічає Ен Пхіля, з яким не спілкувалися всі ці роки....

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ласкаво просимо в Самдалрі (2023)