10 очок на майбутнє (2022) всі серії

Мелодрама 10 очок на майбутнє (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
2022
Країна:
Японія
Жанр:
комедія, молодість, драма, спорт
У ролях актори:
Тривалість:
54 хв.

Серіал комедія, молодість, драма, спорт «10 очок на майбутнє (2022)»:

Кирисава Шого вже кілька років живе за інерцією. Він підробляє доставкою піци і кожен день йому здається безпросвітним і марним, зовсім як він сам. Поки що одного разу директор його колишньої школи не просить героя стати тренером у боксерському клубі для старшокласників. Кірісава Шого не дуже радий цьому, але погоджується.

Разом з куратором клубу правильною та відповідальною вчителькою літератури Оріхарою Аою та різношерстою командою з учнів герой повертається до давно забутого захоплення, в якому колись робив успіхи. Прагнення новачків передається Кирисаві Шого і, можливо, клуб, який хотіли закрити, розквітне з новою силою, а герой знайде сенс свого існування.

Серіал 10 очок на майбутнє (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «10 очок на майбутнє (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал 10 очок на майбутнє (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 10 очок на майбутнє (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » 10 очок на майбутнє (2022)