Любовна отрута (2019) всі серії

Мелодрама Любовна отрута (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2019
Країна:
Таиланд
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
26 мин.

Серіал мелодрама «Любовна отрута (2019)»:

Дорама розповідає про шкільні будні молодих людей, їхню закоханість і прагнення завоювати серце іншого. До відомого інтернет-айдолу, але в звичайному житті хлопець соромиться зізнатися в почуттях сподобався йому Тенг. Адже той футбольна зірка школи та ще й йому подобаються дівчата.

Друзі героя пропонують скористатися зіллям шамана, яке змінює сутність людини, і Тенг має закохатися в Ко. Ось тільки, поки герой зволікає і не наважується на цей вчинок, його любов може так і залишитися нерозділене. Що спонукає Ко слідувати за серцем і чи вдасться йому отримати Тенга ми дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Любовна отрута (2019) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Любовна отрута (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Любовна отрута (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Любовна отрута (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Любовна отрута (2019)