Демони річки Янцзи (2022)

Мелодрама Демони річки Янцзи (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
фентезі
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
97 хв.

Фільм фентезі «Демони річки Янцзи (2022)»:

Річка Янцзи прекрасна, але й наповнена демонами. Багато людей загинуло тут. Суй Юань, прямуючи на свої заручини, потрапляє в бурю і падає до річки Янцзи. Його рятує здавалося б прекрасна дівчина на ім'я Цзян Сяоюй, у яку, сп'янілий зіллям, герой закохується.

Однак красуня не така проста, її мета служити демону і вбивати людей. Щоправда, і дівчині Суй Юань подобається, і вона відпускає його. Але манія смерті вже оселилася у героя. І саме її і помічає названа наречена хлопця, яка випадково виявилася мисливцем на демонів річки Янцзи. Чи зможе вона звільнити нареченого від смертоносних чарів, ми дізнаємося, подивившись дораму.

Дивитися фільм «Демони річки Янцзи (2022)» онлайн в HD якості

  • 100
Фільм Демони річки Янцзи (2022) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Демони річки Янцзи (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Демони річки Янцзи (2022)