Багряна річка (2020) всі серії

Мелодрама Багряна річка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2020-08-18
Країна:
Китай
Жанр:
драма, кримінал, трилер
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, кримінал, трилер «Багряна річка (2020)»:

Події дарами Багрова річка відбуваються у тихому містечку Уцзян. Цінь Фей та Сяо Байге подруги, які у чудовий літній день збиралися подивитися фільм разом. Однак у Сяо Байге раптово з'являються справи, і вона йде ще до початку фільму. Наступного дня її тіло знаходять у лісі, а через 20 років Цінь Фей вбивають у такий самий спосіб, як і її подругу.

Свідком жахливого вбивства Сяо Байге стає маленький хлопчик Шань Фень. Із цього і починається вся історія. Шань Фень виріс і став поліцейським, але подія двадцятирічної давності не давала йому спокою. Тепер йому доведеться розібратися у цих справах та знайти злочинця. Чи зможе Шань Фень переступити через болючі спогади та знайти вбивцю? Щоб дізнатися про це, дивіться дораму Багряна річка

Серіал Багряна річка (2020) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Багряна річка (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Багряна річка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Багряна річка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Багряна річка (2020)