Лікар-втікач (2022) всі серії

Мелодрама Лікар-втікач (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, драма «Лікар-втікач (2022)»:

Фудзіки Кейсуке-геніальний нейрохірург. Але він виявляється замішаний у вбивстві Таеко Ягамі. Дівчина була не тільки лікарем тієї ж лікарні, де працював герой, а й його коханою. Поліція та брат убитої розшукують Фудзікі Кейсуке як головного підозрюваного, а той, у свою чергу, вирушає на пошуки справжнього вбивці.

Рятуючись втечею на дослідницькому судні, герой знайомиться із Савай Мікако і навіть рятує її від смерті, провівши екстрену операцію. Дівчина переймається хлопцем подякою і, незважаючи на те, що він злочинець, вірить у нього і навіть допомагає в його пошуках, які є досить небезпечними. Де б не знаходився Фудзікі Кейсуке і якою б не була його кінцева мета, герой ніколи не відмовляє у допомозі як лікар і рятує життя людей, які зустрічаються на його шляху.

Серіал Лікар-втікач (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Лікар-втікач (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Лікар-втікач (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікар-втікач (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Лікар-втікач (2022)