Лікар-адвокат (2022) всі серії

Мелодрама Лікар-адвокат (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022-06-03
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
63 мин.

Серіал детектив, драма «Лікар-адвокат (2022)»:

Головний герой дорами Лікар-адвокат, Хан І Хан, талановитий хірург, життя та кар'єра якого було зруйновано через амбіції та інтереси впливових людей. Після смерті пацієнта, яким виявилася кохана людина Гим Сік Ен прокурора відділу з розслідування медичних злочинів, І Хан позбавляється ліцензії і виявляється під слідством.

Не дивлячись на це І Хан сповнений рішучості розкрити правду про смерть свого колишнього пацієнта і згодом стає юристом у справах, пов'язаних з медичною недбалістю, працюючи в парі з Сок Ен.

Серіал Лікар-адвокат (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Лікар-адвокат (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Лікар-адвокат (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікар-адвокат (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Лікар-адвокат (2022)