Тренер (2018)

Фільм драма, спорт «Тренер (2018)»:

Під час самого відповідального моменту Юрій Столешников робить помилку. На цьому його кар'єра в національній збірній закінчується, головний герой втрачає підтримку керівництва і зі скандалом покидає клуб. Після цього досвідчений, але вражений футболіст влаштовується на роботу головним тренером невеликого футбольного клубу «Метеор».

Спочатку місцеві хлопці не проявляють і дещиці поваги, але у Юри більше не буде шансу довести, що він все ще має право перебувати на полі. В першу чергу, довести собі і батькові, який розчарувався в сина.

Дивитися фільм «Тренер (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Тренер (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тренер (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тренер (2018)