Відвідайте захід (2021) всі серії

Мелодрама Відвідайте захід (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 августа 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
70 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Відвідайте захід (2021)»:

Головна героїня міні-дорами "Будь ласка, перевірте подію", Ха Сон І, у вільний час пише сценарії. Несподівано її хлопець Пак До Гем вирішує з нею розлучитися.

Дівчина зовсім не згодна з таким поворотом подій, але коли вона вже вирішує змиритися, отримує повідомлення про виграш поїздки на острів Чеджу. Є одна умова — це тур для парачок і поїхати вони можуть лише разом із колишнім. Сон І вирішує скористатися шансом повернути кохання До Гема, але несподівано у їхніх стосунках з'являється З Джі Ган — гід цієї поїздки.

Серіал Відвідайте захід (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Відвідайте захід (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Відвідайте захід (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відвідайте захід (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Відвідайте захід (2021)