Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022) всі серії

Мелодрама Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022-01-21
Країна:
Япония
Жанр:
комедия, мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
54 мин.

Серіал комедия, мелодрама, фэнтези «Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022)»:

Після того як 10 років тому Ніїджіма Кейске втратив дружину, героя нічого в житті не цікавить. Ні робота, ні дочка-старшокласниця його не турбують. Ніїджима Таке була для чоловіка і дочки головною опорою мила, рішуча і турботлива. Без неї у житті героя почалася одна суцільна сіра смуга.

Але одного разу в будинок героя вривається 10-річна школярка і стверджує, що вона його дружина. Дівчинка починає приводити до тями Ниїждима Кейске з дочкою, готуючи їжу на роботу і торт на день народження останньої. Герой готовий повірити у будь-що, аби відчувати, що кохана знову поруч.

Серіал Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Якщо моя дружина стане ученицею початкової школи (2022)