Слава спецназу (2022) всі серії

Мелодрама Слава спецназу (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
45 серий
Премєра:
5 апреля 2022
Країна:
Китай
Жанр:
боевик, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, драма «Слава спецназу (2022)»:

Китайська дорама «Слава спецназу» розповідає історію молодого студента Військової Академії Ян По Юе (Ян Ян). Народившись у сім'ї військового, хлопець вирішив піти стопами батька. Щоб показати батькові, колишньому військовому свої здібності, Ян По вступає до Військової Академії. Він мріяв потрапити до штурмової групи «Гепарди».

Незважаючи на те, що хлопець закінчив навчання з найкращими результатами, але через зарозумілість, ним був незадоволений його командир Лі Цзян. Пройшовши відбір, Ян По потрапляє до військ спеціального призначення, але власна зарозумілість зробить його самотнім навіть у команді. Але виконання важких завдань у суворих умовах змушує його визнати свої недоліки. За допомогою товаришів, Ян По стає таким солдатом, про якого він мріяв, усвідомлює важливість командної роботи та справжній сенс слави спецназу.

Серіал Слава спецназу (2022) 1-42, 43, 44, 45 серія дивитися онлайн всі серії підрят 45 серий

Дивитися серіал «Слава спецназу (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Слава спецназу (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слава спецназу (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Слава спецназу (2022)