Земля. Перезагрузка (2021)

Мелодрама Земля. Перезагрузка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 вересня 2021
Країна:
Китай
Жанр:
фантастика, бойовик
Режисер:
Тривалість:
92 хв.

«Земля. Перезагрузка (2021)»:

Мутовані рослини заповнили всю Планету. Більша частина населення змогла евакуюватися на космічні кораблі. Ті, хто залишилися на землі були змушені щодня боротися за власне життя. Коли сонце ховалося за горизонтом, то рослини розпускали свої щупальця і поглинали все живе.

Ян Хо любив занурюватися у спогади. Він часто думав про покійну дружину. До апокаліпсису вона працювала в науковій лабораторії і шукала спосіб зупинити посуху і не дати рослинам загинути. Препарати викликали мутацію, що призвело до масштабної катастрофи. Після смерті дружини, вдівець був змушений самостійно займатися вихованням дочки. Дівчинка була цікавою і постійно наражалася на небезпеку.

Несподівано Ян Хо стикається із загоном спецназу. Серед них була відважна дівчина Лі Мо. Вона розповідає чоловікові, що скоро почнеться друга хвиля Зеленого припливу. Тільки тепер рослини стануть ще сильнішими і зможуть знищити залишки людей. Однак існує єдиний спосіб уникнути катастрофи - зелені вбивці бояться ультрафіолетового випромінювання. Ян Хо добре знався на техніці та вирішує приєднатися до загону. Команда вирушає у смертельну подорож покинутими містами, щоб розмістити випромінювачі.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Земля. Перезагрузка (2021)