Зелений мер (2021) всі серії

Мелодрама Зелений мер (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
20 августа 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия, драма «Зелений мер (2021)»:

Колишній студент на ім'я Кирило, якого відрахували зі столичного університету, повертається додому в провінційне місто. Він застає колись розвивався і мальовничий рідний край в жахливому стані. Місцевий завод скидає численні відходи в річку, в околицях без розбору вирубують заповідні ліси, навколо міста виростають звалища. Безініціативний і млявий старий-мер закриває на екологічну катастрофу очі і рахує дні, коли вже піде на спокій. Він планує передати на найближчих виборах повноваження ставленику авторитетного бізнесмена Зуєва.

Цей комерсант є негласним господарем міста і володіє місцевою фабрикою. Кирило хоче врятувати улюблене місто від вражає уяву корупції і тотального забруднення. Молода людина об'єднується з друзями дитинства, і спільно вони вирішуються на небезпечний крок. Герої офіційно реєструють «зелене» рух, висувають власного кандидата на пост мера і вступають на стежку війни з меркантильним і жорстоким суперником. Крім того, проблем молодим реформаторам додадуть місцеві жителі, які спочатку відносяться до «зеленим» з недовірою. Чи зможе ентузіаст Кирило втілити свої благі наміри?

Серіал Зелений мер (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Зелений мер (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Зелений мер (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зелений мер (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зелений мер (2021)