Сяйво зірок (2022) всі серії

Мелодрама Сяйво зірок (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
56 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сяйво зірок (2022)»:

Коли її батьки вирушили на війну, Чен Шаошань залишилася під заступництвом пані Чен, яка була строга та жорстока до дівчинки усі 10 років. Це навчило Чен Шаошань бути спритною, хитрою притворницею, яка не бажає миритися з жорстокістю і довіряти хоч комусь крім себе самої. Навіть коли війна закінчується і сім'я возз'єднується, Шаошань таки не знаходить такої необхідної її серцю кохання в батьківських обіймах, і це робить дівчину ще більш упертою обурювальницею спокою. Але з закінченням війни в місто повертається ще один пан, генерал Лін Бу І, всіляко нагороджений імператором за великі заслуги, і тепер початківець розслідування про крадіжку зброї, в якій замішана родина Чен.

Одного погляду було досить колишньому генералу, щоб полюбити Чен Шаошань, ось тільки дівчина, яка ніколи не знала кохання, не довірлива до слів Лі Бу І, і в будь-яких його словах бачить виклик до суперництва. Але генерал уже більше не може уявити ні кого іншого, як свою дружину. Він прагне всіма шляхами завоювати її довіру та укласти шлюб, хоча це доставить йому нескінченні проблеми. І це допомагає переконати Шаошань, але майбутнє несе їм небезпечну пригоду, і головні герої виявляться край між життям і смертю. Чи вдасться їм досягти свого «довго і щасливо»?

Серіал Сяйво зірок (2022) 1-53, 54, 55, 56 серія дивитися онлайн всі серії підрят 56 серий

Дивитися серіал «Сяйво зірок (2022)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Сяйво зірок (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сяйво зірок (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Ірина
    Коли вийдуть наступні серії, є лише 14...
MDRAMY.com » Серіали дорами » Сяйво зірок (2022)