Душогуби (2021) всі серії

Мелодрама Душогуби (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
31 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив, криминал
Тривалість:
48 мин.

Серіал триллер, детектив, криминал «Душогуби (2021)»:

У 1984 році в передмісті Вітебська на лісовій дорозі зник вантажівка з зеками і конвоювали їх представниками ДАІ. Починається пошукова операція, в результаті якої в околицях знаходять труп дівчини. Справа доручено тутешньому міліціонеру Михайлу Шахновича. Втім, довгий час оперативно-розшукові заходи не дають результатів. Об'єктивних даних про те, хто міг убити дівчину, не знайдено. Не встановлено, чи пов'язано злочин з втечею ув'язнених, або це - простий збіг, що покійницю знайшли саме в районі, де вирвалася на свободу натовп кримінальників.

Раптом у когось були мотиви позбутися дівчини. Щоб дати провисає справі хід, на допомогу оперуповноваженому відправляють спеца з Мінська Леоніда Іпатьєва. Приїхавши і познайомившись з місцевими представниками правоохоронних органів, той розуміє, що не тільки справа з швидкими зеками і трупом дівчини неефективно розкривається. Стає очевидно, що колеги з Вітебська занадто ліниві і неініціативною в роботі. До того ж, місцева система силових структур заснована на корупційних схемах і сфабрикованих справах. Поки Михайло Шахнович намагається посадити в тюрму перших-ліпших, в регіоні якийсь маніяк продовжує вбивати жінок.

Серіал Душогуби (2021) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Душогуби (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Душогуби (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Душогуби (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Душогуби (2021)