Злочин 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Злочин 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
21 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
драма, детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, детектив, кримінал «Злочин 2 сезон (2021)»:

Разом з уловом мережі одного риболовецького судна дістають з води тіло чоловіка, якого, як з'ясувалося згодом, звуть Антон Ільїн. Тим часом без вісті пропадає дочка Віталія Немченко - впливового місцевого підприємця, який в минулому був бандитом. Його дружина Світлана перебуває в такому ж шоці, як і авторитетний чоловік. І підозрює, що похмуре минуле переслідує коханого. Досвідчена співробітниця силових структур Олександра Москвіна береться за цю справу. Вона впевнена, що зникнення дочки бізнесмена пов'язано з убивством Ільїна, і приймається за перевірку різних версій.

Працівниця правоохоронних органів намагається знайти якомога більше зачіпок. При розслідуванні вона з'ясовує сімейні таємниці безлічі городян, і на цьому тлі розгортається війна кримінальних авторитетів Ферналіева і Карпова. І без того складна справа стає ще більш заплутаним. Москвіна навіть розуміє, що впоратися з ним самотужки навряд чи зуміє. Тому вдається до крайнього заходу: вирішує заручитися підтримкою іншого слідчого - Антона Чистякова. Нещодавно колеги посварилися. Чи можливо хоча б тимчасове перемир'я між ними заради розкриття важливої ​​справи і покарання винних?

Серіал Злочин 2 сезон (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Злочин 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Злочин 2 сезон (2021) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Злочин 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Злочин 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Злочин 2 сезон (2021)