Як я став російським

Фільм комедия «Як я став російським »:

Перед будь-яким хлопцем, який збирається зробити своїй коханій дівчині пропозицію, виникає проблема: як сподобатися батька своєї дівчини. Ця ж проблема не обходить стороною і героя цього фільму.

Молодий китайський хлопець Пен відправляється до батька своєї дівчини Ірини в Москву. Однак під час дороги він навіть не уявляв, з чим йому доведеться зіткнутися.

Анатолій, батько коханої Піна, розробив свій план, як не допустити того, щоб його дочка вийшла заміж за першого зустрічного.
Однак Піну і Анатолію доведеться подружитися, якщо вони не хочуть втратити кохану в їх житті дівчину.

Дивитися фільм «Як я став російським » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Як я став російським онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Як я став російським дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як я став російським онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Як я став російським (2018)