Гойдалки (2017) всі серії

Серіал драма, мелодрама «Гойдалки (2017)»:

Молода дівчина Кіра стає жертвою згвалтування мажору Микити. Цей випускний вечір, героїня фільму Гойдалки онлайн запам'ятає назавжди. Незабаром з'ясовується, що дівчина вагітна, вона чекає двійню. Дізнавшись про те, що сталося мати Кіри вмирає від серцевого нападу. Перед смертю мама розповідає дочки про її справжнього батька - успішного бізнесмена Гаран, який кинув їх багато років тому. Тим часом впливова мама Микити, Зарецька намагається переконати дівчину зробити аборт.

Коли вмовляння не допомагають, вона наймає бандитів, щоб ті, подбали про небажану вагітність. Після першого нападу лиходіїв, Кіра збігає з міста і відправляється в Москву, на пошуки свого батька. Вона знаходить предка і просить захистити її від жорстокої Зарецький та її головорізів. Тільки впливовий татусь, не вірить провінційної дівчини, він приймає її за аферистку ...

Серіал Гойдалки (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Гойдалки (2017)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Гойдалки (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гойдалки (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гойдалки (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гойдалки (2017)