Касирки (2019) всі серії

Мелодрама Касирки (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Касирки (2019)»:

Молоді і наївна дівчина Маша, приїжджає з рідного Саратова в Москву, щоб влаштуватися на роботу, вступити до інституту і найголовніше - знайти свого батька. Коли героїня фільму «Касирки» була маленька, тато кинув їх з мамою напризволяще, а сам подався до столиці, влаштовувати своє життя. Насамперед, вона відправляється на пошуки тата, але знайти його не вдається, будинок в якому він проживав давно знесли, а всіх мешканців розселили по різних районах міста.

Але не все так погано, Марія влаштовується касиркою в супермаркет і заводить дружбу з двома старшими колегами Іриною і Ольгою. Самотні панянки дуже швидко знаходять спільну мову, діляться своїми проблемами і стають кращими подружками. Іра і Оля, всіляко допомагають молодшої подруги, піклуються про неї, і намагаються застерегти від помилок молодості. Але, як би вони не старалися, уникнути розчарувань у Маші не вийде. Попереду у неї, зустріч з батьком, який не перенесе радості і щастя, а так само невдалий досвід першого кохання ...

Серіал Касирки (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Касирки (2019)» онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Касирки (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Касирки (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Касирки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Касирки (2019)