Борги совісті (2016) всі серії

Мелодрама Борги совісті (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 мая 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Борги совісті (2016)»:

Тетяна – симпатична молода дівчина, яка працює продавцем на одному з лотків місцевої барахолки, а вечорами навчається в педагогічному інституті на факультеті початкової освіти. Її хлопець Геннадій – привабливий хлопець із забезпеченої сім'ї, який без розуму закоханий в свою обраницю. Напередодні знайомства з батьками майбутнього нареченого Таня починає підозрювати, що вона вагітна, але не збирається говорити про своїх здогадах коханому, поки не сходить на обстеження до лікаря.

Незважаючи на те, що дівчина робить гарне враження на батька Гени, вона вкрай не подобається матері, яка вважає, що Тетяна все підстроїла і охмурила їх сина з-за особистої вигоди. До того ж владна жінка вважає, що її улюблений синок гідний набагато кращої нареченої, ніж бідна безперспективна продавщиця, яка навчається на педагога.

Тим часом наша героїня, побувавши на медичному обстеженні, повідомляє Гені радісну вістку, але він в багнети сприймає її вагітність, пояснюючи це тим, що вони ще занадто молоді, і діти їм зараз зовсім ні до чого. В ході виниклої сварки, наполягаючи на тому, щоб дівчина робила аборт, Гена випадково штовхає її, і вона, вдарившись головою, втрачає свідомість. Зателефонувавши до батька з проханням про допомогу, хлопець зовсім не здогадувався про те, що його батьки вирішують назавжди захистити сина від неугодної нареченої. Незабаром вони повідомляють і без того розладнаному хлопцеві жахливу новину, що Таня померла...

Серіал Борги совісті (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Борги совісті (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Борги совісті (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Борги совісті (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Борги совісті (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Борги совісті (2016)