Дочка за батька всі серії

Мелодрама Дочка за батька  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 июля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Дочка за батька »:

Віра завжди любила і з повагою ставилася до свого батька. Дівчина завжди знала, що на цю людину можна розраховувати. У будь-який момент людина може надати підтримку дочки і порадити, як вийти з важкої ситуації. Все змінюється в один момент, коли батька звинувачують у махінаціях з документацією і повідомляють про намір посадити на значний термін у в'язниці. Обурений несправедливістю дівчина готова відстояти честь батька.

Віра знає, що батько ні в чому не винен і має намір це довести. Для отримання необхідних доказів панночка збирається влаштуватися на фірму, де колись трудився родич і особисто провести незалежне розслідування з цього приводу. Без особливих зусиль першу частину плану вдається реалізувати. Героїня шалено щаслива, що зуміла проникнути в довіру до власника підприємства і отримати доступ до цінних документів. Однак перед Вірою утворюється нова проблема. За короткий період часу їй вдається закохатися в начальника і її суворе думка про підступному чоловікові змінюється. Раптово на одній чаші терезів опиняється щастя з коханою людиною, а на другий – свобода батька. Як же тепер дівчина вийде з делікатного становища?

Серіал Дочка за батька 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дочка за батька » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дочка за батька 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дочка за батька всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дочка за батька онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дочка за батька (2015)