Канцелярський щур 2 (2019) всі серії

Серіал детектив, драма, криминал «Канцелярський щур 2 (2019)»:

Отримавши посаду начальника відділення поліції в прикордонному місті, Вершинін не розраховував, що йому доведеться провести серйозні роботу заради авторитету серед колег. Він завжди відрізнявся принциповість, відповідальністю і повагою до закону. І тепер життєвий і професійний досвід допомогли добитися бажаного, хоча це було зовсім не легко. Але завзятість поставленої мети і віра в свої сили допомогло досягти успіху. Сьогодні чоловік поряд з підлеглими займається розслідуванням найскладніших справ.

Ось і черговий злочинець Медушевский опиняється за гратами. Сам Андрій майже відновився після отриманого при затриманні поранення і готовий з новими силами знову взятися за роботу. Пора повернутися до обов'язків керівника відділу. Варто чоловікові переступити поріг рідного кабінету, як надходить повідомлення до чергової частини - на Гліба Борисова і Нікітіна-молодшого скоєно замах. Гліб став метою номер один для колишніх конкурентів загиблого батька. Велика частина бізнесменів міста мріє роздобути у свої володіння порт. Вони не очікували, що молодий хлопець вирішиться продовжити справу батька. Потрібно починати розслідування цієї справи. Для початку Вершинину буде потрібна нова команда.

Серіал Канцелярський щур 2 (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Канцелярський щур 2 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Канцелярський щур 2 (2019) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Канцелярський щур 2 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Канцелярський щур 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Канцелярський щур 2 (2019)