Мажор всі серії

Мелодрама Мажор  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
15 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, криминал «Мажор »:

Він розпещений синок заможного і впливового батька, який зумів довести батькові, що не так вже й втрачений для суспільства. Молода людина, якого для науки строгий тато влаштовує в один зі столичних відділів по боротьбі з бандитизмом, ніяк не очікував, що «покарання» переросте в ранг улюбленої роботи. Тепер мажор зумів завоювати повагу колег і визнання керівництва є цінним оперативником, на рахунку якого не одна успішно розкритий злочин. У новому сезоні герою чекає зустріч з загадковим джокером.

Мати трагічно загиблого Станіслава важко переживає втрату, улюбленого сина. Ігоря ж можна спокійно зарахувати до почесного звання професіоналів, який сумлінно виконує свою роботу. Він володіє всіма необхідними навичками, щоб помститися ненависному вбивці свого батька. Але це тільки частина майбутньої місії, адже безкарним залишається той, хто забрав у нього і мати. Соколовський сповнений рішучості діяти всіма можливими способами. І чим далі він заглиблюється в цей лабіринт відчаю, тим важче йому тримати себе в замках закону. Чи зможе він досягти поставленої мети або противник виявиться підприємливість і хитріше нього ?!

Серіал Мажор 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Мажор » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мажор 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мажор всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мажор онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мажор (2014)