За першого зустрічного (2021) всі серії

Серіал мелодрама «За першого зустрічного (2021)»:

Незадовго до весілля дочка процвітаючого бізнесмена Олександра випадково виявляє, як її наречений Антон проводить час в ліжку з коханкою, яка для сексуальних ігор наділу маску. На зло зраднику, незабаром обдурена дівчина виходить заміж за першого-ліпшого незнайомця. Звуть обранця Сергій. Він виглядає грубуватим, прямолінійним і відрізняється від високосвітські кола спілкування подружжя. Наречена приймає його за водія і довго не здогадується, що її новий чоловік - високооплачуваний топ-менеджер в корпорації її батька.

Після весілля дружина сильно напивається, вранці прокидається з похмілля і спочатку не дізнається нового чоловіка, але пам'ять повертається. Зрадник Антон не здається, вибачається, намагається хоч якось загладити провину і висловлює бажання стати законним чоловіком Олександри. Дочка підприємця заплутується в почуттях: не може визначити, хто з двох залицяльників щиро говорить про свою любов. А хто, навпаки, хоче вигідного шлюбу з мажорка, здатної забезпечити всіма благами. Тільки завдяки власній інтуїції і допомоги близьких дівчина може зрозуміти, кому довіряти, і знайти чоловіка, з яким буде щаслива. Тим часом героїні загрожує небезпека, адже зловмисники планують багатоходову інтригу проти її сім'ї.

Серіал За першого зустрічного (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «За першого зустрічного (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал За першого зустрічного (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За першого зустрічного (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » За першого зустрічного (2021)