Материнське серце (2021) всі серії

Мелодрама Материнське серце (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
18 вересня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Материнське серце (2021)»:

У 1985 році старлей, пожежний Григорій Вершинін сильно переживав через розставання з нареченою Вікторією. Ця дівчина працює лікарем. Вона проміняла героя на головного лікаря лікарні Самойлова. Але якось раз життя Вершиніна докорінно змінюється. При пожежі в дитячій місцевій бібліотеці на краю загибелі перебувала співробітниця закладу Ольга. На щастя, її врятував з вогню хоробро виконував свій обов'язок Григорій. Цей інцидент створив у бібліотекарки уявлення про Гриші, як про справжнього чоловіка. Після катастрофи вони продовжили спілкування. Все частіше бачилися, пізнавали один одного.

Поступово зароджувалася і зміцнювалася взаємна симпатія, яка переросла в щиру любов. Виправданим продовженням роману стала весілля. Ще через дев'ять місяців Оля народжує двох здорових синів. Але в ніч появи малюків на світло на шляху сім'ї встає Вікторія, яка є завідуючою цим пологовим будинком. Дівчині належить зробити нелегкий вибір. Справа в тому, що годину тому дочка першого секретаря обкому Ірина народила в цьому ж медзакладі хворобливого дитини, якого, на жаль, не врятували. Про смерть малюка поки нікому не повідомлялося. Віке необхідно знайти до ранку іншої дитини або через смерть первістка високопоставленої сім'ї її кар'єра зруйнується.

Серіал Материнське серце (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Материнське серце (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Материнське серце (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Материнське серце (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Материнське серце (2021)