Міст (2018) всі серії

Мелодрама Міст (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
21 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Міст (2018)»:

Стратегічний міст, який з'єднує Російську Федерацію та Естонію раптово занурюється в повну темряву. Коли електрику знову подається і спалахує світло, то прикордонники з двох сторін стають очевидцями дива, якої до цього не спостерігали. Посередині мосту лежало тіло убитого людини. Призначається термінова слідча російсько-естонська комісія. Українську сторону представляє професійний детектив Максим Казанцев, за плечима якого значна статистика розкриття самих безнадійних справ.

Його колегою на час розслідування стане естонка-інспектор Інга Веермаа. Новоспеченим напарникам доведеться зіткнутися з чудово підготовленої злочинною схемою, віртуозно обдуманої у всіх нюансах. Ланцюг навмисних вбивств представляють собою своєрідне послання суспільству пропагуючи соціальну несправедливість. Поступово оперативники починають розуміти, що психопат лише вдає з себе борця за правду. Насправді він переслідує лише свої особисті мотиви, де його ненависним ворогом є Максим. Як тепер піде гра, де злочинець відчуває себе ляльководом, вважаючи героїв маріонетками.

Серіал Міст (2018) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Міст (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Міст (2018) 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міст (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міст (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міст (2018)