Місто (2017) всі серії

Серіал драма «Місто (2017)»:

Дія фільму відбувається в Радянському Союзі, 1961 року народження. Маленьке провінційне містечко під назвою струни, де життя протікає розмірено і спокійно. Тут злочину - це рідкісне явище, на відміну від інших подібних міст, а статистика розкриття всіх подій найвища в СРСР. Але коли в мирний край приїжджає за призначенням новий міліціонер Родіон Стоцький, звичного тихому існуванню приходить кінець.

Новоприбулий представник влади відкриває для себе шокуючу правду, про те, що більшість міських жителів - це колишні кримінальні злочинці, авторитети, які вважають за краще творити все беззаконня на чужій території, а у себе вдома все тримати під контролем і тиші. Одного разу оперативник стане мимовільним свідком загибелі шкільного вчителя під час бурхливого пожежі. Врятувати нещасного погорільця намагався кіномеханік Єгор Чащин, але так і не вдалося. Пізніше проводячи розслідування Родіон дізнається, про те, що смерть простого викладача навчального закладу була вигідна бандитам. Схоже Стоцькому чекає багато роботи, особливо в плані звільнення містечка від злочинців, які поки що й не збираються поступатися уподобав край.

Серіал Місто (2017) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Місто (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Місто (2017) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Місто (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Місто (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Місто (2017)