Майя всі серії

Серіал детектив «Майя »:

Коли Майї було 15-ть років, вона пережила глибоку і трагічну психологічну травму. На її очах вбили її батьків. Після фатальної втрати у її матері розвивається манія переслідування, що змушує жінку разом з донькою постійно переїжджати і вести відлюдний спосіб життя. Підліток і без того замкнута в собі і по кілька разів на рік змінюючи школи, остаточно втрачає контакт з однолітками. В черговий раз приїхавши в новий провінційне містечко, вона мимоволі стає свідком кримінальних розборок.

На шкільному подвір'ї поліцейські знаходять закривавлені шматки одягу, які належать першій красуні середнього навчального закладу – Христині. В руки героїні випадково потрапляє мобільний телефон жертви. Це звичайно важлива доказ, яка може вивести слідчих на слід злочинця. Після знайомства Майї з друзями Христини, вона розуміє, що остання була любителькою підступних інтриг і у кожного є нагода поквитатися з нею. В той час, як поліція досить халатно ставиться до своїх обов'язків, Майя, яка мріє стати детективом і знайти вбивць свого батька, починає своє частотне розслідування.

Серіал Майя 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Майя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майя 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майя (2014)