Так далеко, так близько всі серії

Мелодрама Так далеко, так близько  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 апреля 201
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
криминал, мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама, детектив «Так далеко, так близько »:

Анастасія з сином Іваном відправляються в галасливий мегаполіс. Це перший їхній виїзд з провінційної села старовірів за довгі роки в місто, де їм все здається таким дивним і незнайомим. Героїв оточує зовсім чужий для них світ, який таїть у собі безліч спокуса і небезпек. Не встигнувши приїхати, Ваня потрапляє в епіцентр таємничих розборок і чиїхось підступних інтриг. Хлопчина стає мимовільним і єдиним свідком вбивства журналіста-правдолюба. Чоловік вів приватне розслідування, пов'язане з участю високопоставлених та корумпованих чиновників.

Гучна справа доручають амбітному і принципового, але норовливому слідчому Лєщєву. Оперативник після розмови з хлопцем, з'ясовує, що один з холоднокровних убивць жертви був співробітник поліції. Це в корені міняє все. Інтуїція підказує сищикові, що йому доведеться прочинити двері в ту потаємну кімнату, куди краще без попиту не лестощі, але почуття справедливості і борг не залишають йому вибору. З цього моменту життя Іванка, Насті і самого законника знаходиться в реальній небезпеці. Чи зможе бувалий детектив захистити своїх підопічних, знайти і покарати винних, якими б вони не були птахами високого польоту?

Серіал Так далеко, так близько 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Так далеко, так близько » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Так далеко, так близько 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Так далеко, так близько всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Так далеко, так близько онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Так далеко, так близько (2014)