Чорна річка (2014) всі серії

Мелодрама Чорна річка (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
18 травня 2015
Країна:
Росія
Жанр:
бойовик
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал бойовик «Чорна річка (2014)»:

Сибірський край. Білогірськ – тихий і спокійний містечко, в якому час протікає розмірено і без особливих сплесків. Але останні шокуючі події, що відбулися в ньому, розбурхали всіх городян. Таємничим чином зникає ціла вахта нафтовиків, яка працювала на одному з найближчих родовищ. Нафтова компанія намагається всіляко приховати страшний факт зникнення своїх співробітників. Вони воліють не відповідати на питання і відмовчуватися, але це не рятує їх від чуток, які вже заполонили всю округу, про те, що на робочих було скоєно зухвалий напад. Поліція навіть якщо б і хотіла діяти, але була скута конкретним наказом від вищестоящого столичного керівництва зам'яти справу і забути про нього.

Непокора не обіцяло нічого доброго. В провінцію приїжджає позаштатний співробітник корпорації Олексій Ковальов, щоб розібратися в події. З усіх жителів селища увагу чоловіка приваблює його нова сусідка Олена, яка працює вчителькою. У жінки кілька років тому в тайзі пропав чоловік. Сама дівчина народилася і виросла в Москві, там у неї живуть батьки і численні друзі. Що ж красуня робить тут до сих пір? Ковальов все більше підозрює, що зникла бригада і Ленін чоловік, як-то пов'язані. Остання відчуває, що за багато років переживань з появою Ковальова, вона вперше може дізнатися правду про свого Сергія. Але чи захоче вона дослухати її до кінця?

Серіал Чорна річка (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Чорна річка (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чорна річка (2014) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорна річка (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорна річка (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорна річка (2014)