Дві легенди всі серії

Мелодрама Дві легенди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
22 ноября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Дві легенди »:

Вони професіонали розвідувального управління, які діють під прикриттям і ведуть непримітний спосіб життя. Ніхто з оточуючих навіть не здогадаються про їх справжнє призначення і профілі. Він – учитель математики в одній зі столичних середніх шкіл. Вона викладає біологію в престижному коледжі. Але одного разу їм доведеться опинитися на одній території виконуючи секретне завдання, де-то в покинутій будівлі Європейського мегаполісу. Незнайомці так захоплюються дорученої місією, бажаючи вийти переможцем у битві, що трохи не знищили один одного в ході запеклої перестрілки.

Перепочинок на короткий час дозволяє з'ясувати що обидва агента працюють на російські спецслужби, але в різних департаментах. Після цього інциденту їх керівництвами приймається рішення об'єднати двох непомітних «ботаніка» в одну бойову одиницю вітчизняної розвідки. Планується, що саме цього тандему доведеться виконувати самі делікатні місії по всьому світу. І схоже роботи для напарників буде предостатньо. Тепер їх діяльність змінюється кардинальним чином і треба змиритися з цим. Вийти у них спрацюватися, щоб стати успішною подружжям майбутніх шпигунських ігор.

Серіал Дві легенди 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Дві легенди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дві легенди 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дві легенди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дві легенди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дві легенди (2014)