Легенда Феррарі всі серії

Мелодрама Легенда Феррарі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
20 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Легенда Феррарі »:

Дія драматичного фільму відбувається в перші роки після Жовтневої революції, коли молода країна рад починала своє відродження з руїн. Люди були впевнені, що тепер робітники і селяни будуть жити в казковому краю, де не буде місце багатим і бідним, а курс узятий на рівноправність. Ну а поки після невдалого замаху на барона Врангеля і трагічної загибелі досвідченого агента розвідувального управління вирішено розробити новий план-пастку по реалізації «Кримської місії». Важливу завдання доручають краще резиденту Олені Голубовської.

На території Криму вона з'явиться вже зовсім під іншим ім'ям. Тепер її звуть Ель Феррарі – красуня італійка, духовна особистість і поетеса. Її секретним завданням стає усунення Врангеля з метою внесення смути і розбіжностей в табір белогвардейцем, а також спроби проконтролювати операцію з викрадення золотого запасу. Все могло вийти швидко, як і планувалося, якби в картині раптово не з'явився якихось місцевий журналіст Максиміліан Ермлер. Правда хлопець виявився шпигуном британської розвідки. Олені доведеться діяти спонтанно в залежності від обставин. Адже розпочате необхідно було довести до кінця.

Серіал Легенда Феррарі 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Легенда Феррарі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Легенда Феррарі 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Легенда Феррарі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Легенда Феррарі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Легенда Феррарі (2020)