Коп з минулого (2020) всі серії

Мелодрама Коп з минулого (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серії
Премєра:
27 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, комедія «Коп з минулого (2020)»:

Головний герой драматичного фільму, капітан міліції Олег Долін, приходить до тями у лікарняній палаті, не розуміючи, як він тут опинився і чому навколо нього все так, ніби роблять. Як він дізнається пізніше, при виконанні останнього завдання, оперативник отримав важке поранення, після чого впав у коматозний стан на довгих 25 років. За цю чверть століття життя змінилося, як і країна. Та Росія, яку пам'ятав сищик канула в лету, а нині реальність напхана електронікою й інноваційними технологіями. Сучасні пристрої дозволяють полегшити роботу поліцейських, що здасться Долину фантастикою.

Правда він вважатиме за краще вести розслідування, своїм звичним, дідівським методом, який ніколи не підводить його. І нехай рекет і бандитські розборки в центрі міста залишилися в минулому, він поки не готовий розпрощатися з тим життям і прийняти цю. Тим більше, що в ньому все ще свіжі ті спогади, коли його дочка була зовсім крихтою, а тепер вона доросла дівчина-красуня. А його кохана дружина, має вже іншу сім'ю. Олегу потрібно з усім цим змиритися і прийняти, щоб почати нове життя, не озираючись на лихі дев'яності.

Серіал Коп з минулого (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серії

Дивитися серіал «Коп з минулого (2020)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Коп з минулого (2020) 16 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коп з минулого (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коп з минулого (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коп з минулого (2020)